Wandafwerking

Natuurlijk kan overal verf overheen, maar als wij vinden dat met behang een beter resultaat behaald wordt, of de wand wat ons betreft eerst een behandeling nodig heeft voordat het schilderwerk gaat plaatsvinden, dan zullen we u hierover van advies voorzien. En dat niet alleen, wij behangen ook!

Ook voor kleuradvies kunt u bij ons terecht. Wij houden rekening met uw vloer, de wandafwerking, uw interieur en uw eigen goede smaak. Wij beschikken bovendien over professionele kleurenwaaiers, zodat we u van een professioneel en volledig advies kunnen voorzien om tot een mooi resultaat te komen.

Andere Diensten

BUITENSCHILDERWERK

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand bedoeld. Denk aan kozijnen, deuren, gevel en buitenmuren. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt en verfraait het uiterlijk van uw huis of pand. Het op tijd laten schilderen van de buitenkant van uw huis of pand is van groot belang voor de duurzaamheid.

LEES MEER

BINNENSCHILDERWERK

Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw huis. Hierbij moet u denken aan het schilderen van de muren, plafonds, kozijnen, trappen en vloeren. Ook ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk. Het van binnen laten schilderen van uw woning of pand zorgt voor sfeer en geeft u een goed gevoel.

LEES MEER

KLEURADVIES

ALS SCHILDER KUNNEN WE U ADVISEREN BIJ DE KLEURENKEUZE VAN AL UW SCHILDERWERK.

NEEM CONTACT OP

KLEURADVIES

ALS SCHILDER KUNNEN WE U ADVISEREN BIJ DE KLEURENKEUZE VAN AL UW SCHILDERWERK.

NEEM CONTACT OP