Uw wensen en ideeën

Kleuren bepalen een groot gedeelte van uw woonsfeer, het is de basis van uw interieur. Vandaar dat kleuradviezen en schilderitems in geen enkel woonprogramma ontbreken.

U weet precies welke sfeer u huis/pand moet “uitstralen”. En op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën, komen wij dan tot een kleur en materiaal advies, waarbij u zich prettig voelt. Dit verhoogt niet alleen het comfort maar verhoogt tevens de waarde van uw woning/pand.

Wij weten als geen ander hoe die wensen tot werkelijkheid kunnen worden. Want als professioneel schildersbedrijf beschikken wij over de kennis, ervaring en de materialen die daarvoor nodig zijn.

Andere Diensten

BUITENSCHILDERWERK

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand bedoeld. Denk aan kozijnen, deuren, gevel en buitenmuren. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt en verfraait het uiterlijk van uw huis of pand. Het op tijd laten schilderen van de buitenkant van uw huis of pand is van groot belang voor de duurzaamheid.

LEES MEER

WANDAFWERKING

De afwerking van de wanden bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een woonruimte. U kunt tegenwoordig kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden voor wandafwerking, waarbij zowel het decoratieve aspect als de functionaliteit volledig tot hun recht komen. Schildersbedrijf Alex Bressers levert uw wanden professioneel en naar wens af.

LEES MEER

KLEURADVIES

ALS SCHILDER KUNNEN WE U ADVISEREN BIJ DE KLEURENKEUZE VAN AL UW SCHILDERWERK.

NEEM CONTACT OP

KLEURADVIES

ALS SCHILDER KUNNEN WE U ADVISEREN BIJ DE KLEURENKEUZE VAN AL UW SCHILDERWERK.

NEEM CONTACT OP