Wees grote onderhoudskosten voor!

Net als bij een auto is het plegen van onderhoud aan uw woning noodzakelijk. Het is dus in uw belang om de kosten van onderhoud zo laag mogelijk te houden. Als het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, dan maakt u meer kosten dan noodzakelijk is. Het gaat er dus om dat u niet te lang wacht uw huis te laten schilderen.

Verfsystemen

Er komt heel wat bij kijken om buiten duurzaam schilderwerk af te leveren! Aan de basis ligt een goed technisch advies. Dat wil niet zeggen dat wij daarbij altijd de goedkoopste oplossing kiezen. Sommige verfsystemen zijn duurder, maar hun meerprijs is het meer dan waard door hun langere levensduur. Natuurlijk kiezen wij daarbij voor kwaliteitsproducten, die geheel volgens de geldende voorschriften worden verwerkt. Ook wordt er door ons indien nodig het vochtpercentage en de temperatuur gecontroleerd.

Andere Diensten

BINNENSCHILDERWERK

Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw huis. Hierbij moet u denken aan het schilderen van de muren, plafonds, kozijnen, trappen en vloeren. Ook ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk. Het van binnen laten schilderen van uw woning of pand zorgt voor sfeer en geeft u een goed gevoel.

LEES MEER

WANDAFWERKING

De afwerking van de wanden bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een woonruimte. U kunt tegenwoordig kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden voor wandafwerking, waarbij zowel het decoratieve aspect als de functionaliteit volledig tot hun recht komen. Schildersbedrijf Alex Bressers levert uw wanden professioneel en naar wens af.

LEES MEER

KLEURADVIES

ALS SCHILDER KUNNEN WE U ADVISEREN BIJ DE KLEURENKEUZE VAN AL UW SCHILDERWERK.

NEEM CONTACT OP

KLEURADVIES

ALS SCHILDER KUNNEN WE U ADVISEREN BIJ DE KLEURENKEUZE VAN AL UW SCHILDERWERK.

NEEM CONTACT OP