Heeft u een vraag?

  Contact

  • Schildersbedrijf Alex Bressers

  • George Orwelllaan 2
   5629 MN Eindhoven

  • 040 245 01 52

  • 06 54 24 53 90

  • KVK: 17093596
   BTW: NL125498366B01

  Onze Diensten

  BUITENSCHILDERWERK

  Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand bedoeld. Denk aan kozijnen, deuren, gevel en buitenmuren. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt en verfraait het uiterlijk van uw huis of pand. Het op tijd laten schilderen van de buitenkant van uw huis of pand is van groot belang voor de duurzaamheid.

  LEES MEER

  BINNENSCHILDERWERK

  Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw huis. Hierbij moet u denken aan het schilderen van de muren, plafonds, kozijnen, trappen en vloeren. Ook ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk. Het van binnen laten schilderen van uw woning of pand zorgt voor sfeer en geeft u een goed gevoel.

  LEES MEER

  WANDAFWERKING

  De afwerking van de wanden bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een woonruimte. U kunt tegenwoordig kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden voor wandafwerking, waarbij zowel het decoratieve aspect als de functionaliteit volledig tot hun recht komen. Schildersbedrijf Alex Bressers levert uw wanden professioneel en naar wens af.

  LEES MEER